facebook

Синоптики прогнозують сильний туман у багатьох областях України.

Про що йдеться:

У яких областях очікувати туман
Де температура повітря впаде до +11 градусів вдень
У яких областях синоптики прогнозують дощі
Погода в Україні 25 жовтня буде сонячною та теплою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильний туман у західних, Житомирській, Вінницькій областях та у північно-східній частині країни. Видимість очікується 200-500 м. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що Україну накриє антициклон. вдень буде сухо, але вночі очікується холодна погода. Така погода триватиме і надалі. Опади поки не очікуються.

Погода 25 жовтня
В Україні 25 жовтня буде мінлива хмарність. У цей день синоптики прогнозують дощ у східних областях. У західних, Житомирській, Вінницькій та північно-східних областях буде туман. Вітер в цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 2-7° тепла, в західних областях близько 0°; вдень 9-14° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні країни до 17°”, – йдеться у повідомленні.

За даними meteoprog, 25 жовтня в Україні буде тепло. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +7…+17 градусів. Найнижча температура буде в Сумській та Луганській областях. Там температура повітря підвищиться до +6…+11 градусів.

Погода 25 жовтня у Києві
У Києві 25 жовтня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. Вітер у цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°; у Києві вночі 5-7° тепла, вдень 11-13°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

 

Джерело.