facebook

Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України буде туман.

Ви дізнаєтесь:

Чи будуть дощі
У яких областях прогнозують туман
Де температура повітря підвищиться до +19 градусів
Погода в Україні 24 жовтня буде сонячною та теплою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що Україну накриє антициклон Xelat. На півночі, у центральних та східних областях можуть бути пориви вітру 8-13 м/с.

Температура повітря підвищиться до +16 градусів. Поки дощі не прогнозують навіть з 28-го жовтня. В Україні буде суха погода.

Погода 24 жовтня
В Україні 24 жовтня буде мінлива хмарність. У цей день синоптики опадів не прогнозують. У західних, Житомирській та Вінницькій областях буде туман. Вітер в цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 1-6° тепла, у південній частині 5-10°, на високогір’ї Карпат від 2° тепла до 3° морозу; вдень 9-14° тепла, на Закарпатті та півдні країни до 17°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +16
За даними meteoprog, 24 жовтня в Україні буде тепло. Найтепліше буде в Херсонській та Одеській областях. Там температура повітря підвищиться до +9…+16 градусів. Найнижча температура буде в Чернігівській області. Там температура повітря підвищиться до +4…+13 градусів.

Погода 24 жовтня у Києві
У Києві 24 жовтня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. Вітер у цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 1-6° тепла, вдень 9-14°; у Києві вночі 4-6° тепла, вдень 11-13°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Джерело.