facebook

Синоптики попереджають про сильні заморозки вночі.

Погода в Україні 21 жовтня буде сонячною, але вночі морозною. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що в Україну увірветься сонячна погода та прийде потепління. У більшості областей температура повітря підвищиться до +18 градусів. Однак ночі будуть холодними, можуть бути навіть заморозки. В середині тижня кількість заморозків зменшиться. Зазначається, що вже 28 жовтня в Україну повернуться дощі.

В Україні 21 жовтня буде невелика хмарність. У цей день синоптики прогнозують дощ у східних областях. У західних областях буде туман. Вітер в цей день буде північно-західний та південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, на півдні та сході країни 1-6° тепла; вдень 11-16°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +3
За даними meteoprog,21 жовтня в Україні буде тепліше, ніж попереднього дня. Найтепліше буде в Одеській та Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +5…+16 градусів. Найнижча температура буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +6…+11 градусів.

Погода 21 жовтня у Києві
У Києві 21 жовтня буде невелика хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. Вітер у цей день буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 11-16° тепла; у Києві вночі 1-3° тепла, температура вдень 12-14° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Джерело.