facebook

“Тебе пер**бать, я пер**бу…”: підполковник ТЦК Олександр Товстий жорстко принизив пораненого фронтовика

Боєць трохи запізнився у ТЦК через реабілітацію

Історія склалася так – боєць отримав поранення та поїхав на лікування. Після лікування ВЛК визнало його не БГ, і він мав прийти до ТЦК з паком документів, що його списали та продовжити лікування протягом 6 місяців, щоб потім повернутися знову до ладу.

Він прийшов не тоді, коли призначили у розпорядженні, бо проходив реабілітацію, а тоді коли отримав повний пакет документів на руки (через 10 днів), з яким йому й треба було прийти до ТЦК, а далі слухаємо запис розмови.

Про це стало відомо завдяки інформації в Telegram-каналі “Андріюк Онлайн”.

“Тобі взяти пер**бать? Так я пере…бу!”, – заявив підполковник Товстий Олександр Іванович.

Далі про ситуацію розповідає друг бійця:

“Ось такі представники ТЦК та СП повністю дискредитують нашу армію своєю поведінкою, нахабством та вседозволеністю. Підполковник ТОВСТІЙ ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ забув, що його звання – в окопі нічого не варте, забув про те завдяки кому він взагалі дихає. Бути тиловим щуром, це не теж саме, що в руках зі зброєю захищатиме країну.

Додаємо запис, як він розмовляє з героями, ображає і загрожує посилаючись на те, що за його словами він бойовий офіцер, але думаю якщо ініціювати перевірку, то він ніякий не бойовий. Ми вимагаємо справедливого вирішення цього питання!”.

Джерело.