facebook

Частину областей заливатимуть сильні дощі: де в Україні різко погіршиться погода

Кілька днів у нашій державі будуть йти дощі, зокрема на вихідних.

Погода в Україні у четвер, 3 жовтня, буде переважно сухою і без опадів, але не всюди. Частину областей накриють дощі – це стосується західних регіонів. Також є невелика ймовірність опадів на Миколаївщині та Херсонщині.

Таким прогнозом погоди поділилася синоптикиня Наталія Діденко. За її словами, температура повітря у більшості регіонів буде досить високою.

“Температура повітря 3-го жовтня у більшості областей України досить висока, протягом дня +20…+26 градусів, у західних областях +13…+17 градусів”, – зазначила вона.

Водночас Діденко попередила, що дощів в Україні побільшає 5-6 жовтня, але на сході та південному сході втримається суха погода. За словами синоптикині, з найближчої неділі дощі поступово звільнятимуть Карпати.

Погода в Києві 3 жовтня
Також вона зазначила, що у Києві 3 жовтня буде сухо, тепло. Температура повітря триматиметься на рівні +22 градуси. Вітер буде південний, невеликий, а ввечері у четвер – рвучкий.

Погода в Києві 5-6 жовтня
Синоптикиня розповіла, що в суботу та неділю, 5-6 жовтня, у столиці України можливі сильні дощі, які будуть викликані сильним циклоном із південного заходу.

Джерело.