facebook

В Україну поступово йде справжня осінь. Ще вона крокує тихими кроками, десь більш відчутими, а десь менш. Але в повітрі вже не пахне духмяним літом… Природа все більше нагадує про осінь.

За повідомленням синоптика Діденко в Україні завтра, 1 жовтня, морозні ночі, штормовий вітер та торф’яний пил в повітрі. А ще і комфортні градуси, та вже не для всіх.

І так, ночі вже холодні. В переважних показниках найближчої ночі варто очікувати +9 – +13, а в західних регіонах і взагалі +4 – +9. В Карпатах стовпчики термометрів дотягнуть до 0 і навіть невеликих мінусів.

Протягом дння вівторка, 1 жовтня, передбачається у східній частині, на півдні та в більшості центральних областей +22 – +26 градусів. У північних областях температура повітря буде різною: на Житомирщині +14 – +18 градусів, на Київщині +18 – +20, на Чернігівщині +22, а на Сумщині до +24 градусів. А в західних областях втримується найхолодніша погода – вдень лише +9 – +13 градусів тепла.

 

Вітер рвучким ще залишиться на півдні та сході, а на решті території України поступово стихне та буде більш комфортним.

А ще в повітрі південно-східний пил та торф’яна кіптява. Вони додадуть важкості в диханні. Будьте обережними.

Істотних опадів синоптик не прогнозує по всій території України.

У Києві завтра, 1 жовтня, сухо, з помірним вітром та вже осінніми градусами в повітрі: вночі прогнозується близько +10, а вдень варто розраховувати на +18 – +20 градусів тепла.

Джерело.