facebook

На Вінниччині 27 грудня чоловік у стані алкогольного сп’яніння побив свого тримісячного сина до струсу мозку. Батько дитини заперечує свою провину і каже, що немовля саме впало обличчям униз.

Наразі хлопчик із мамою перебуває у дитячій обласній лікарні. Про це повідомляє видання “Сегодня” (Щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

У поліції повідомили, що чоловік раніше вже був засуджений. У день, коли все сталося, він прийшов додому в стані алкогольного сп’яніння і в ході спілкування з дружиною виявив бажання нагодувати свою дитину. Однак у нього це не вийшло і між подружжям виникла сварка, внаслідок якої чоловік побив тримісячного хлопчика.

Правоохоронцям про те, що сталося, повідомили медики Вінницької дитячої лікарні, куди доставили немовля. Сам же кривдник дитини всіляко заперечує свою провину та каже, що травму малюк отримав випадково.

Нагадаємо, у ніч на 8 грудня у Харкові 36-річна жінка задушила свого 2-річного сина. Після цього вона вистрибнула з вікна 4 поверхи, намагаючись накласти на себе руки, проте залишилася жива.

 

Джерело.