facebook

Спека накриє всю Україну: синоптикиня назвала дату підвищення температури

Досить скоро дуже високі температури повітря знову повернуться в Україну.

Погода в Україні знову відзначиться сильною спекою, яка може накрити нашу державу через півтора тижні. Температура повітря може почати підніматися з 18 серпня.

Таким прогнозом поділилася синоптикиня Наталія Діденко. Вона зазначила, що раніше спека прогнозувалася раніше – з 14 серпня, проте спекотна погода змінила свій напрямок поширення і змістилася більше в сторону Польщі.

“Станом на 18 серпня зрозуміло, що спеки й Україні не бракуватиме. Хіба що +38 чи там +40 тьмяніють, тобто, сильна спека трохи втягне голову в плечі. Словом, поки що радіємо комфортній погоді та все одно припускаємо можливу прийдешню сильнішу спеку”, – сказала Діденко.

Також вона розповіла, що у четвер, 8 серпня, температурний фон в Україні не зазнає особливих змін. Упродовж дня очікується +25..+29 градусів, у південній частині держави буде +28…+32 градуси.

“Дощів переважно не буде, хіба на Сумщині та Харківщині якісь окремі локальні дощики, а завтра вже аж ввечері з’являться опади в західних областях”, – зазначила синоптикиня.

Джерело.