facebook

ТЦК перетворили вручення повісток на гру: працівник розкрив деталі змагання

Виявилося, що вони мають своєрідні “премії” за вручення повісток

Працівники ТЦК влаштовують між собою неофіційні змагання, які можуть здатися дивними. Один із них розповів про це в інтерв’ю українському журналісту Сергію Мірошниченку.

За його словами, у них немає суворого плану чи квоти щодо вручення повісток, але це не заважає співробітникам обговорювати між собою, хто скільки повісток вручив.

Це стало своєрідною внутрішньою грою: хто більше, а хто менше роздав повісток. Щодня працівники ділиться скільки повісток їм вдалося вручити.

“Це на повсякденній основі, ми щодня вручаємо повістки. Є якийсь спортивний інтерес. “У тебе скільки?”, “Я вже 5 вручив”. У когось одного один день більше, у іншого наступного. Це нічого не дає, ми не маємо плану. Це просто спортивний інтерес серед своїх”, – розповів працівник ТЦК.

Також виявилося, що вони мають своєрідні “премії” за вручення повісток водіям дорогих автомобілів. “Гелік” або інші люксові авто вважаються великим успіхом:

“Є змагання виписати повістку тому, у кого крутіше тачка. Є “гелік”. Ось буде їхати чувак на “геліку”, йому треба впаяти повістку. Чим дорожча тачка, тим прикольніша. Серед своїх є така галочка, комусь на “гелікє” вручити. Tesla – це вже пройдений варіант. На “геліку” у мене ще не було. У нас є розуміння, якщо хтось їде на “геліку”, це або хтось дуже крутий, або бандос – це вже галочка”, – розповідає він.

Один із працівників ТЦК поділився, що він навіть мав випадок, коли йому вдалося вручити повістку водію останньої моделі Mercedes-Benz S-класу. Для них це як свого роду знак визнання та досягнення.

Як відомо, такі машини можуть належати або дуже важливим людям, або якимось впливовим фігурам, що не може не піднімати самооцінку працівникам ТЦК.

Джерело.