facebook

Погода в Україні у вихідні, 3 і 4 серпня, буде нестійкою, температура повітря у різних областях може сильно відрізнятися.

При цьому в багатьох регіонах очікуються сильні опади – будуть дощі з грозами і навіть град та шквали. Про це повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

До України йде антициклон, який змінить погоду найближчими днями.Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, 3 серпня у західних областях України, на півночі (окрім Сумщини), у Вінницькій та Одеській областях, на Черкащині, Полтавщині, місцями у Дніпрі з районами очікуються дощі.

Більша частина півдня та східні області завтра належатимуть зоні впливу антициклону Halil – тому тут буде сухо та сонячно.Температура повітря на заході та північному заході України очікується низькою, протягом дня +19+23 градуси.У північних областях також дещо похолоднішає, +22+25 градусівУ центральній частині +29+31 градус, на Вінниччині +26+28 градусівУ східних областях буде спекотно, +30+33 градусиНа півдні України +30+33, у північних районах Одещини +27+29 градусів.

Погода у неділю, 4 серпня

У неділю вночі дощі з грозами очікуються практично повсюди в Україні, вдень захід та північ опиняться у сухому повітрі, а центр, схід та південь – серед локальних грозових дощів”, – пише Діденко.

Спека на півдні та сході в неділю спаде.

Джерело.