facebook

Що сьогодні вплине на ринок!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 31 липня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,0291 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 44,4148 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Сьогодні, 31 липня, ФРС завершить засідання та оголосить своє рішення щодо подальшої монетарної політики. Цього разу ринок не очікує на зниження ставок, проте цей факт не скасовує традиційного ралі за парою євро/долар.

У ситуаціях невизначеності, коли наперед невідомо, яке рішення щодо ставки регулятор може ухвалити, першим реагує ринок золота. Адже саме в цей актив йдуть консервативні інвестори, щоб перечекати, доки ситуація не стане зрозумілою. Але зараз від засідання ФРС не чекають сюрпризів.

 

Тому зараз на ринку золота спостерігається «бічний» тренд у межах звичайних коливань $15−25 на тройській унції, попри загострення ситуації навколо Ізраїлю-Палестини.

Джерело.