facebook

“Люди, які несуть відповідальність, стануть більш ізольованими”, заявила вона, зокрема.

Єдина у світі так звана ворожка на спаржі Джемайма Пакінгтон дала обнадійливий прогноз про розв’язану Росією війну проти України і натякнула, чи буде Третя світова.

“Ми не збираємося воювати, – заявила вона, передає Daily Star. – Немає необхідності в будь-яких заготовках і бункерах”.

Водночас у своєму прогнозі Пакінгтон виділила не тільки Росію, а й Білорусь, і заявила, що ситуація не буде загострюватися:

“Я бачу два списи. Це говорить мені про те, що є дві країни, що йдуть пліч-о-пліч, яким не подобаються інші з нас. Одна з них – Росія, інша – Білорусь. Те, що відбувається зараз, не буде загострюватися. Але люди, які несуть відповідальність, стануть більш ізольованими. У нас є проблеми, але ми збираємося триматися разом”.

Також ворожка заявила, що перемогу на виборах у США у Дональда Трампа буквально вирве Мішель Обама. За її словами, спаржа показала, що ні Трамп, ні Камала Гарріс не візьмуть на себе кермо влади Білим домом у листопаді.

На запитання про те, чи існують інопланетяни, ворожка відповіла: “Судячи з усього, вони існують. Вони були тут і дещо знають. Вони просто хочуть тримати нас у напрузі. Якщо те, що я бачу, правильно, ми вже спілкуємося з ними. Вам не потрібні маленькі зелені чоловічки на Марсі, вони вже тут”.

Зазначається, що Пакінгтон із дитинства використовувала спаржу, щоб “зазирнути в майбутнє”. Джемайма нібито передбачила Брексит і смерть Єлизавети II.

Джерело.