facebook

Вдарить +32 градуси: синоптик сказала, коли в Україні буде сильна спека

Україну накриє великий потужний антициклон Bie з центром над Балтикою. Але частину областей накриють дощі з грозами.

Погода в Україні упродовж тижня, з 24 по 30 червня, буде переважно сухою і сонячною. Дощі з грозами можуть бути лише місцями в навколокарпатських областях.

Температура повітря в останній тиждень цього місяця буде становити до +32 градусів. Таким прогнозом погоди поділилася синоптик Наталія Діденко.

“Тиждень в Україні передбачається переважно сухим, сонячним, хіба що в навколокарпатських областях місцями дощ з грозами. Температура повітря становитиме у денні години +27…+32 градуси. Ще один літній тиждень, із сонцем, світлом та теплом, попереду”, – зазначила Діденко.

Погода в Україні 25 червня
У вівторок, 25 червня, в Україні буде переважати підвищений атмосферний тиск, зона великого потужного антициклону Bie, з центром над Балтикою.

“Тому якихось сильних опадів – навряд, хіба що хвости східних атмосферних фронтів зумовлять локальні грозові дощі на півночі, у центрі та на сході України. Захід та південь – сонячно”, – зазначила синоптик.

На сході України у вівторок очікується сильний північний вітер, можливі навіть штормові пориви.

Температура повітря в цей день у більшості областей очікується на рівні +23…+29 градусів, у південній частині та на Закарпатті до +30 градусів.

У Києві вівторок буде теплим, без спеки, до +25 градусів. Вдень без істотних опадів, зазначила синоптик.

Джерело.