facebook

Контрастне літо!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 19 червня, спека. Але вже післязавтра варто очікувати на різке похолодання.

І так, у середу в повітрі зафіксується +28 – +32 градуси, а на півдні стовпчики термометрів дотягнуть навіть до +34.

Без опадів. Дощів не прогнозується. Хіба що трохи махне хвостом атмосферний фронт, локально, на Волині, Чернігівщині та Сумщині.

У Києві завтра, 19 червня, очікується суха та сонячна, навіть спекотна погода з температурою повітря +28 – +30 градусів тепла.

 

А вже 20 червня в Україну знову завітає холодний атмосферний фронт. Він спричинить зниження температури повітря на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині: прогнозується в межах +20 – +25 градусів, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18 – +22 градусів. Можна сміло діставати легкі куртки. Зниження температури повітря у четверь супроводжуватиметься дощами та грозами.

Проте схід, південь та значна частина центральних областей ще залишаться і в середу, і в четвер серед сонця та спеки. Тільки тут буде справжнє літо.

У зв’язку з проходженням атмосферних фронтів тиск знизиться, а стрибки тиску та градусів можуть негативно вплинути на метеопатів, особливо на людей із серцево-судинними недугами. Будьте уважними до себе та до тих, хто поруч! – застережує синоптик.

Джерело.