facebook

У Кремлі можливі несподівані ситуації і навіть переворот.

Наближення до Землі так званої “зеленої комети” може спровокувати кривавий бунт в Росії, після якого держава-агресорка не зможе вести свою війну в Україні.

Таке припущення зробив відомий астролог Влад Росс.

Play Video
За його словами, “зелена комета”, яку вже видно в нічному небі неозброєним оком, може принести перевороти у тих країнах, де відбувається повне свавілля. Зокрема, у Кремлі можливі несподівані ситуації і навіть переворот.

“Особливо це стало ймовірним після усунення генерала Попова. Армія РФ може піти проти ФСБ, яка очолює Росію, та скинути цю владу. Сподіватимемося на бунт і повторення в Росії подій 1917 року, коли армія пішла на столицю Петербург і повалила царя”, – зауважив астролог.

Водночас Влад Росс прогнозує, що війна в Україні триватиме упродовж усього року, причому до жовтня українським військам доведеться тримати оборону.

“Зірки кажуть, що у жовтні-листопаді 2024 року ЗСУ перейдуть у контрнаступ. Раніше жовтня не вийде”, – сказав він.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело.