facebook

Синоптики оголосили у багатьох областях України штормове попередження.

Погода в Україні 5 червня буде штормовою. У цей день будуть грози, дощі та град. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко попередила про те, що з понеділка, 10 червня, відчутно знизиться температура повітря у західних, північних та більшості центральних областей.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода 5 червня
В Україні 5 червня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують грозові дощі з градом в Україні. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 13-18°, у південно-східній частині до 22°; вдень у західних, північних та Вінницькій областях 21-26°, на решті території 27-32°, в Криму до 35°; на високогір’ї Карпат вночі 8-13°, вдень 15-20°”, – йдеться у повідомленні.В Україні вдарить +33
За даними meteoprog, 5 червня в Україну буде спекотно, але очікується дощ. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +19…+33 градусів. Найнижча температура буде у Волинській області. Там температура повітря підвищиться до +14…+21 градуса.

Погода 5 червня у Києві
У Києві 5 червня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують дощ та грози. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Синоптики поголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

“Температура по області вночі 13-18°, вдень 21-26°; у Києві вночі 15-17°, вдень 24-26°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Джерело.