facebook

А ще спека до +32!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 1 червня.

Синоптики попереджають про підвищений рівень води в річках України. Будьте пильними.

Також, 1 червня в Україні, крім Криму, більшості західних, а також Вінницької, Одеської, Херсонської областей оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Зберігайте високий рівень обережності.

Сьогодні, 1 червня, мінлива хмарність. Вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень у західній частині та місцями на Київщині короткочасні дощі, сильні грози. На решті території без опадів.

У західних, Житомирській та Харківській областях вночі та вранці місцями туман. Вітер переважатиме південного напрямку, у східних областях північно-західного та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі +12 – +17 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +24 – +29°, а на сході та південному сході країни навіть до +32. І лише в Карпатах вночі +8 – +13 градусів, а вдень +15 – +20.

У Києві сьогодні, 1 червня, мінлива хмарність. Вночі без опадів, а вдень місцями короткочасний дощ та гроза. Вітер південного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби +12 – +17, а вдень стовпчики термометрів по області покажуть +24 – +29. У Києві показники трохи інші: нічні +14 – +16, а денні +27 – +29.

Джерело.