facebook

Мольфар назвав міста, які найбільше постраждають вже ось-ось

Під загрозою чотири міста.

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що найближчим часом Росія може активізувати ракетні обстріли по містам України. За його словами, найбільше страждатимуть чотири міста.

“Харків, Дніпро і Запоріжжя наражаються на найбільшу небезпеку. Ці міста розташовані в стратегічно важливих регіонах і можуть стати цілями для нових атак. Харків, як одне з найбільших міст на сході України, вже неодноразово зазнавав обстрілів. Дніпро і Запоріжжя відіграють ключову роль у логістиці та постачанні української армії”, – сказав мольфар в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що влітку 2024 року ситуація може загостритися, і жителям цих міст рекомендується бути готовими до можливих евакуацій і посилити заходи безпеки.

Також Гордєєв каже, що, найімовірніше, Київ теж залишиться під загрозою нових атак найближчими тижнями.

“Бачу, що система протиповітряної оборони міста буде активно працювати, але ризик ракетних ударів і диверсій залишається високим. Мешканцям слід дотримуватися обережності, регулярно перевіряти стан сховищ і бути готовими до можливих евакуацій. Посилення заходів безпеки допоможе мінімізувати наслідки можливих атак”, – додав мольфар.

Джерело.