facebook

За прогнозами астрологів, 2024 рік буде дуже тривожним

Попри те, що аналітики, футурологи та політичні лідери пропонують багато сценаріїв, можливість Третьої світової війни залишається невизначеною, оповитою як страхом, так і спекуляціями.

Індійський астролог вважає по-іншому. За його прогнозом, 18 червня 2024 є великий ризик її початку.

Таке припущення озвучив індійський астролог Кушал Кумар, передає NDTV.

– Прогнозувалося, що 2024 рік буде дуже тривожним… особливо в районі 8 травня…

 

Деяким особам, наділеним владою, може бути важко впоратися з цим тривожним сценарієм. Деякі, ймовірно, серйозно захворіють або навіть можуть піти у відставку.

 

Не можна виключати потрясіння на політичній сцені…

 

Вівторок, 18 червня 2024 року, має найсильніший планетарний стимул для початку Третьої світової війни, хоча 10 і 29 червня також можуть мати право голосу, – сказав він.

Кушал Кумар — ведичний астролог, який передбачає світові події. Він є ведичним астрологом, який використовує карти. Кумар, який проживає в Панчкулі, називає себе астрологом, який передбачає світові події. І тому ця новина набирає обертів у соціальних мережах.

Ці заяви надійшли лише через кілька днів після того, як британські чиновники запустили веб-сайт, щоб повідомляти британцям, чим вони повинні запастися на випадок фактичного початку війни.

Наголосимо, астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%.

Джерело.