facebook

Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода в Україні 21 травня буде місцями дощовою та грозовою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки майже у всій Україні. Безпечно буде лише на території Криму, Закарпатської, Івано-Франківської, Херсонської областей.

Синоптик Наталка Діденко стверджує, що в Україну увірвалась спека. Вона протримається цілий тиждень. У деяких регіонах можуть бути дощі з грозами.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода 21 травня
В Україні 21 травня буде мінлива хмарність. Синоптики прогнозують дощі з грозами у західних та північно-східних областях. Вітер в цей день буде південний та південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 9-14°, вдень 22-27°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +25
За даними meteoprog, 21 травня в Україну прийде потепління. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +13…+25 градусів. Найнижча температура буде в північно-східних областях. Там температура повітря підвищиться до +22 градусів.

Погода 21 травня у Києві
У Києві 21 травня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південний та південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 9-14°, вдень 22-27°; у Києві вночі 12-14°, вдень близько 25°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

 

Джерело.