facebook

Погода в Україні 17 квітня буде місцями прохолодною та дощовою у багатьох областях. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру – до 15-20 м/с.

У південній частині країни, в Кіровоградській, Полтавській областях буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки. А в Івано-Франківській області синоптики оголосили 3 рівень небезпечності. Там через мокрий сніг можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Погода 17 квітня
В Україні 17 квітня буде хмарно. У цей день синоптики прогнозують дощі у північних, Вінницькій та Черкаській областях. Вітер в цей день буде північний та південно-західний зі швидкістю 5-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 4-9°, вдень 8-13°; на решті території вночі 10-15°, вдень 21-26°, на Полтавщині та Кіровоградщині 17-22°. На високогір’ї Карпат вночі значний, вдень помірний мокрий сніг; температура протягом доби близько 0°”, – йдеться у повідомленні.В Україні вдарить +3
За даними meteoprog, 17 квітня в Україні буде прохолодно та дощитиме. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +15…+27 градусів. Найхолодніше буде у Чернігівській області. Там температура повітря підвищиться до 6-17 градусів тепла.

Погода 17 квітня у Києві
У Києві 17 квітня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують дощі. У цей день вітер буде північний зі швидкістю 7-10 м/с.

“Температура по області вночі 4-9°, вдень 8-13°; у Києві вночі 7-9°, вдень близько 10°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

 

Джерело.