facebook

В Україні погіршення погодних умов!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 16 квітня. В Україні весна. Але температура повітря піде на зниження. Крім того, синоптики прогнозують посилення дощів.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Сьогодні, 16 квітня, в Україні хмарно з проясненням. В Україні, крім півдня, короткочасні дощі, подекуди з грозами. А в Карпатах та на Прикарпатті місцями навіть значні дощі.

Вітер західного та південно-західного напрямку, зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. А у південно-східній частині країни місцями його пориви сягнуть 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні +9 – +14 градусів, у північній частині навіть прохолодніше: +5 – +10. А вдень на півдні, південному сході країни та Кіровоградщині варто розраховувати на +24 – +29, а на решті території та узбережжі морів +17 – +22 градуси, у більшості західних та північних областей +13 – +18 градусів тепла.

У Києві сьогодні, 16 квітня, хмарна погода з проясненням. Пройде короткочасний дощ, місцями навіть з грозою. Вітер південно-західного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області в нічний час +5 – +10 градусів, а вдень стовпчики термометрів покажуть +17 – +22. У Києві вночі +7 – +9, а вдень +17 – +19.

Джерело.