facebook

У Дунаївцях на Хмельниччині спалахнув скандал у місцевому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Там представниця громадської організації “Доста Україна” влаштувала провокацію, випорожнившись просто у коридорі будівлі.

На зауваження та вимоги покинути приміщення жінка не реагувала. Врешті на Facebook-сторінці ГО заявили, що військовослужбовці ТЦК нібито побили їхню “активістку”. Про подію повідомили у Telegram ОК “Захід”.

Військові зауважили, що “потерпіла” відмовилась пройти медогляд та госпіталізацію у лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Нагадаємо, російські пропагандисти поширили у мережі фейк, спрямований на дискредитацію українських ТЦК, армії та держави загалом. У пабліках опублікували відео, записане нібито вдовою загиблого воїна, яка продемонструвала “відповідь від Житомирського ТЦК” про відмову їй у виплаті матеріальної компенсації через загибель чоловіка. Вказано у “відповіді ТЦК” й причину відмови: у держави нібито немає на такі виплати коштів.

Джерело.