facebook

На Україну чекає найнебезпечніша весна: астролог Вакуліна – про прийдешні події

Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, коли відбудеться затишшя на фронті і чи чекати закінчення війни в Україні цього року.

Росія продовжує тероризувати Україну ракетами. Тільки за березень РФ здійснила безліч ракетно-дронових ударів по нашій країні. Весна в Україні буде вкрай важкою. Про це попереджали українські чиновники і говорив президент України Володимир Зеленський.

В інтерв’ю Главреду астролог і таролог Ангеліна Вакуліна розповіла, яким буде квітень в Україні, чого хоче домогтися Росія ракетними атаками, які міста України в небезпеці найближчим часом і яких потрясінь чекати РФ цього року.

За останні дні березня країна-агресор Росія випустила по Україні понад 100 ракет і стільки ж дронів. Почалася атака на об’єкти інфраструктури. Усі очікували, що по критичній інфраструктурі удари будуть взимку, але РФ обрала іншу тактику. Чого чекати далі?

Терор не залежить від пори року. Їхня мета – тримати людей максимально в страху, а не залишити людей без тепла. На жаль, інфраструктура залишається метою завжди. Просто колись це максимальна мета (інфраструктура), а колись менш. Весна буде дуже складною порівняно з початком 2024 року. Весна ще не закінчилася, і квітень буде досить складним для всієї країни і для об’єктів інфраструктури.

Якщо говорити про об’єкти інфраструктури, то тут можна говорити про світло, зв’язок, інтернет. Ненадовго, але деякі населені пункти будуть знеструмлені. Люди сидітимуть без світла, зв’язку та інтернету.

Щодо того, що готує нам квітень? Це може бути ГЕС. Вони вже нещодавно пошкодили ГЕС, і Росія повернеться до цієї мети. Це може бути не та ГЕС, по якій поцілили, але я бачу, що може програтися трагедія з водою.

Президент України Володимир Зеленський на нещодавній пресконференції заявив, що квітень-травень для України будуть важкими. Що президент мав на увазі?

Паралельно з обстрілами ускладнюється ситуація на фронті. Ми знаємо, що потерпають прикордонні населені пункти – це Сумська область. На жаль, така ситуація буде ще в одному напрямку. Звідти будуть теж евакуювати людей.

Яка це буде область?

Я бачу, що це буде Херсонська область. Будуть ставити умову для примусової евакуації, щоб врятувати людей. Людей примусять виїжджати.

Як загалом пройде весна для України?

Весна – це дуже важкий момент. Не можу сказати за травень, але квітень буде вкрай важким. І в плані обстрілів, і в плані інфраструктури, і в плані деяких прикордонних районів, і в просуванні окупантів на нашій території.

Які міста України в небезпеці будуть цієї весни?

На жаль, абсолютно безпечного місця в Україні зараз немає. Якщо раніше більш-менш безпечним місцем був Захід України, то навесні прогноз зовсім невтішний. Те, що ми бачимо і що сталося днями у Львівській області (раптові ракетні “прильоти”), – це не все, не всі несподіванки, які доведеться пережити Заходу України.

Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів… може бути раптовий “приліт” туди, куди ще не “прилітало”. Може бути Ужгород чи Чернівці – там, де було “затишшя” порівняно з іншими містами.

Київ і область – це мета. Тут висока небезпека для столиці.

Харків, Суми та області – дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки погіршуватися для жителів цих регіонів.

Дніпро і Запоріжжя обстрілюватимуть дуже сильно.

Черкаси і Черкаська область – підвищена небезпека цієї весни.

Полтава і Полтавська область, Миколаїв і область – де розташовані промислові об’єкти – будуть ціллю.

З 5 квітня по 15 квітня будуть “палити” сильно. Вони влаштовуватимуть нам випробування.

Окупанти можуть бити по дитячих закладах. Трагедія з дітьми може програтися. Не ходіть і максимально уникайте торгових центрів, розважальних заходів.

Дивіться відео інтерв’ю з астрологом Ангеліною Вакуліною:

Яка ситуація на полі бою зараз, особливо після виборів Путіна і заяв Кремля – що про “СВО” вже говорити не варто, потрібно говорити про війну. Після таких заяв говорити про завершення війни не можна?

Говорити про завершення війни не можна. Зараз взагалі не можна говорити про те, що щось іде до завершення. Схід залишається найважчим напрямком війни. Уточню: Схід і лівий берег Херсона, там будуть максимально довго йти військові дії.

Щодо виборів, про падіння режиму Путіна – ніхто не очікував і не могло бути й мови в поточному році. Війна вже йде для нашої країни, і те, як вони це називають, не впливає на їхні дії. Вірити заявам РФ не варто. Усі бояться повторного наступу, але я не бачу такого наступу, як було 24 лютого 2022 року. Є момент, що вони просунуться трохи далі з боку Сходу. Цей момент є, але це не масштабно. Говорити про те, що вони підуть на Центр України, на Суми, де є сильні обстріли, не можемо. На найближчі півроку я цього не бачу.

Чого окупанти хочуть домогтися в Сумській області, де вже почалася примусова евакуація населення, якщо армія Путіна не збирається наступати?

Вони можуть просунутися на Сумському напрямку саме в обстрілах. Оскільки населені пункти евакуюються, вони можуть трохи просунутися для того, щоб обстрілювати трохи далі. Вони тримають людей у страху: куди дотягуються – там і шкодять.

Я не можу не запитати про стрілянину в Москві в “Крокус Сіті Хол”. В інтерв’ю нашому сайту Главред у грудні 2023 року ви говорили, що ми побачимо і смерті в РФ, і катастрофічну ситуацію там. Чого очікувати росіянам?

Я можу стверджувати абсолютно точно, що це тільки початок усіх хвилювань, які очікують на цю країну. Я це кажу не з ноткою зловтіхи і відплати, але це повторюваний аспект. Ми вже бачили після їхніх виборів теракти. Те, що заявив Путін про “вікно” в Україну для терористів, – це якась фантастика. Теракти відбуваються по всьому світу, і “вішати” цю ситуацію на Україну просто неграмотно – хоча б тому, що ситуація циклічна. Це не вперше страждають люди. Росіяни спостерігали ці теракти, і люди, які думають, роблять висновки.

Чи чекати Україні допомоги від США, про яку всі так довго й болісно говорять?

Ніхто не обірве допомогу Заходу. Ніхто не кине Україну і людей. Можливо, це не буде в таких обсягах, але ніхто нас не кине. Я бачу, що їде техніка і йдуть люди, які нас підтримують і захищають нашу країну.

Чи можна говорити про те, про що нещодавно заявив Еммануель Макрон, – про війська Франції, які можуть базуватися в Одесі?

Звичайно, це буде. Для нас це безумовний плюс. У громадян тієї країни (Росії – ред.) це викличе хвилювання. Я думаю, що до кінця весни – до початку літа вже будуть відправлені до нас війська.

Як змінить ситуацію на полі бою розташування іноземних військ?

Це дасть нам спокійне літо. Скажу так: порівняно з весною літо буде спокійним. Ми не говоримо про тишу на полі бою, але можна говорити про населення.

Крім того, це дасть можливість ротації для тих хлопців, які давно не були вдома. Це дасть нові сили для протистояння. Можна сказати, що влітку люди спатимуть спокійно, чого не можна сказати про осінь.

А чого очікувати восени?

Восени будуть повторювані аспекти весни. Восени, на жаль, буде дуже багато переломних моментів на великих напрямках і населених пунктах. Ми можемо говорити про Схід, лівий берег Херсона, що буде вирішуватися ситуація з війною глобальніше.

Можна говорити про завершення війни?

Можна буде говорити про повернення великих окупованих територій і про те, що, на жаль, це буде неспокійно для мирних жителів. Весна – це показник осені, приблизний сценарій.

Ви сказали, що літо буде більш-менш спокійним. Яких подій нам очікувати?

Буде повернення невеликих населених пунктів. Можемо говорити про повернення полонених. Можуть повернути тих, кого вже не чекали. Може програтися ситуація з тим, що заявлять про повернення, але не повернуть.

Ви сказали, що восени повертатимуться великі населені пункти з-під окупації, коли можна буде очікувати завершення війни?

Я не бачу мирних переговорів із даною владою обох країн. Поточний рік ми не розглядаємо. Я не бачу взагалі жодних переговорів. 2024 рік не може бути переможним. Ми не можемо говорити про те, що буде підписано договір і війна на нашій території закінчиться.

Путін “переобирався” на новий термін, чи буде це його останній термін президента країни-агресора?

Складно сказати, чи є термін придатності у цієї людини. Є варіант, що буде відхід його, але він буде вимушений. Для нас можлива домовленість із новою владою. Але це буде рішення РФ про те, що вони повинні вже повернути нам наші території, і це вони попросять нас про мирні переговори.

Влада тієї країни схильна називати речі не своїми іменами. Те що вони зараз пропонують – це не переговори. Нас примушують до диктатури. Мирні переговори – це про те, щоб вивести війська, перестати стріляти. Те, що вони зараз кажуть, що готові до переговорів… ми бачимо щодня в нашій країні, до чого вони готові.

Чи готовий Путін до мобілізації в РФ набрати 500 тисяч для “м’ясних штурмів” в Україні?

Я дуже сумніваюся, що до мобілізації будуть задіяні такі великі міста як Москва і Пітер, дуже сумніваюся. Це більше торкнеться маленьких міст. Але люди будуть прокидатися і виходити. Те, про що ми просили на початку повномасштабної війни, відбуватиметься зараз. На тлі мітингів і галасу цей закон буде відкладатися. Але те, про що говорить багато хто, що вони зроблять мобілізацію і буде повторний наступ, – я такого розвитку подій не бачу.

Джерело.