facebook

Штормовий вітер, місцями значні дощі. Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Синоптики заздалегідь попереджали про погіршення погодних умов завтра, але нещодавно стало відомо, що майже скрізь вони нестимуть метеорологічну небезпеку.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, в п’ятницю майже у всіх областях України існуватиме метеорологічна небезпека. Не торкнеться вона кількох областей на північному сході: Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської.

В інших областях 29 березня оголошено метеорологічне попередження. У західних областях вночі, а в інших областях країни вдень пориви вітру 15−20 м/с; на Закарпатті та в Карпатах вночі та вранці значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий).

На Київщині 29 березня також попередили про небезпечні метеорологічні явища. В регіоні буде хмарно з проясненнями. Вночі пройде невеликий, а вдень помірний дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7−12 м/с, вдень пориви до 15−20 м/с. Середня нічна температура повітря +4+9 градусів, денна +11+16 градусів. У Києві вночі +6+8 градусів, вдень +12+14 градусів, вдень пориви вітру 15−20 м/с. Також оголошено І рівень небезпечності.

Джерело.