facebook

Вже зовсім скоро

 

Стали відомі можливі плани кремля після виборів президента
На росії проходять вибори президента, хоча результат усім і так зрозумілий. З’явилася інформація, що готує міноборони росії після виборів. Документ опубліковано у Telegram-каналі журналіста Андрія Цаплієнка.

Опубліковано документ, який підтверджує, що на росії вирішили відразу після проведення президентських виборів мобілізувати до 300 тис. громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Повідомляється, що цей документ потрапив до рук українських спецслужб. Під ним стоїть підпис міністра оборони росії сергія шойгу.

Стверджується, що він датований від 11 березня цього року і на тимчасово окупованій території Херсонської області серед співробітників військово-слідчого комітету росії поширюється цей наказ. Але документ позначений як “Для службового користування”.

У рамках часткової мобілізації планується призвати 300 тисяч громадян України. При чому зазначений строк до 1 червня 2024 року. Можливо, це рішення вказує на плани кремля цього літа піти у великий наступ. Вказується, що документ набуде чинності з 25 березня 2024, тобто відразу після виборів президента рф.

Журналіст зазначає, що тепер зрозуміло, чому російським окупантам знадобилося проводити вибори й на тимчасово окупованих територіях України.

Ті громадяни, які прийдуть голосувати та вкажуть свої паспортні дані, автоматично потраплять до списку тих, кого мобілізуватимуть.

 

Цаплієнко вважає, що цей документ мають побачити якнайбільше українців, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України, щоб вони знали, що на них чекає найближчим часом. На голосування росіянам дали три дні – з п’ятниці, 15 березня по неділю, 17 березня 2024 року.

Джерело.