facebook

Оголошено про небезпеку!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 16 березня. В Україні справжня весна. Але трохи з капризами.

Зверніть увагу! В Закарпатській та Івано-Франківській областях очікується значна сніголавинна небезпека. Синоптики просять зберігати високий рівень обережності та просять утриматися від прогулянок в гори.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, 16 березня вночі та вранці на Прикарпатті та у центральних
(крім Полтавської) областях туман, видимість 200-500 метрів. Оголошено перший рівень небезпечності. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Сьогодні, 16 березня, в Україні хмарно з проясненням. Територією півдня промчиться невеликий дощ. Решта території буде під впливом антициклону, тож опадів не прогнозується.

Вночі та вранці на Прикарпатті та у більшості центральних областей простягнеться туман.

Вітер південного та південно-східного напрямку, зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час в переважних показниках зафіксувалася на рівні -1 – +4, а на узбережжі морів навіть +2 – +7. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6 – +11 градусів тепла. А на заході країни навіть до +15.

У Києві сьогодні, 16 березня, хмарна погода з проясненнями. Опадів не прогнозується. Вітер переважатиме південного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час -1 – -4, а в денний +6 – +11. У Столиці показники трохи інші: нічні 0 – +2, та денні +7 – +9.

Джерело.