facebook

Багато сонця і +18 градусів: синоптик описала, якою погодою почнеться весна

Зима уже втрачає свою силу, у найближчі дні будуть теплі температури повітря й не буде опадів. Але ночі ще будуть холодні – у деяких областях навіть з морозами.

Погода в Україні в останній день зими і перший день весни буде теплою. Лише у східних областях вночі подекуди може бути від -2 до -5 градусів.

Про це розповіла синоптик Наталія Діденко. Вона зазначає, що у четвер, 29 лютого, в Україні буде від +7 до +12 градусів, а в західних областях від +12 до +18 градусів.

“Я сказала вже про завтрашню денну температуру повітря, яка буде досить високою, проте ночі ще холодні і найближчої, наприклад, на сході очікується -2…-5 градусів. Антициклон й надалі впливатиме на українську синоптичну ситуацію – 29-го лютого опадів не передбачається. Хіба хвостик атмосферного фронту зумовить невеликий дощ на Волині та Рівненщині”, – розповіла синоптик.

Діденко зазначила, що у Києві завершальний день календарної зими буде сухим, із сонячними проясненнями. Вночі ще буде свіжо, температура повітря триматиметься близько нуля. Але вдень у столиці України буде достатньо тепло – стовпчик термометра показуватиме близько +10 градусів.

Джерело.