facebook

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться в березні, чи продовжить Росія обстрілювати Україну, а також про те, чи готова країна-агресор припинити війну.

Яно, які події на нас чекають у березні та скільки ще триватиме війна?

У принципі фінансова система залишається стабільною. Ми будемо отримувати виплати, тобто з цим усе добре. Також у березні в пріоритеті буде збереження життя людей.

За картою “Поміркованість” досить тривалий підбір заходів щодо ситуації. Україна готується до наступу. Є енергія прискорення перемоги, бажання створити певну фінансову подушку і незалежність. У тому числі є енергія творення.

Також у березні увімкнеться вищий суд. Ми будемо мати якусь реорганізацію у формі вищої судової влади, гілки, законодавчої системи. Протягом трьох місяців Україна очікує наступ Російської Федерації. З травня ми почнемо до цього готуватися.

Варто зазначити й те, що дуже багато людей будуть повертатися в Україну з різних причин. Є така інформація, що за кордоном може бути гірше, ніж удома. Може бути й таке, що за кордоном під час оформлення якихось документів можуть запитувати про наявність військового квитка.

Ще дев’ять місяців війна може йти в такій активній фазі.

Коли ми отримаємо чергову допомогу від партнерів?

У березні, квітні, травні, червні, липні, серпні, вересні, жовтні та листопаді включно постійно йтиметься про допомогу Україні, постійно будуть підбирати якісь способи і методи для допомоги. Але може бути таке, що нам спочатку озвучать одне, а потім інше. Через це можливі розбіжності та хаос.

Також є проблема у відставці Валерія Залужного. Через це багато країн нам не допомагають.

При цьому хочу сказати, що ми в будь-якому разі зможемо все витримати і пережити. Випадає карта “Сила”, яка вказує на те, що ми будемо боротися.

Яка ситуація буде в плані обстрілів?

У березні удари будуть точковими і важкими. Україна, до речі, теж битиме по різних об’єктах Росії.

Що стосується саме нашої країни, то в зоні ризику будуть Одеса, Харків і Харківська область, Дніпро, Нікополь, Павлоград, Новомосковськ, Запоріжжя і Запорізька область, Херсон і Херсонська область, Львів, Чернігів, Київ.

До речі, наприкінці лютого готуються провокації, пов’язані з Придністров’ям.

Найнебезпечніші дні – до 15 березня. Можуть бути масовані атаки, наступ на певних ділянках фронту.

 

Новим воєначальником став Олександр Сирський. Можете розкрити його плани щодо війни?

Він готує якісь перемоги. За картою “Поміркованість” він довго просуватиме свої ідеї, проте цей рік буде для нього дуже вдалим. Йде енергія обнулення, він планує повернення деяких ділянок. Сирський проходитиме через важкі випробування.

У Польщі сталася чергова диверсія щодо української агропродукції – у Котомежі поблизу Бидгоща невідомі відкрили вісім вагонів поїзда і висипали кукурудзу на залізничні колії. Що буде далі?

Я думаю, що ми повинні якимось чином прийти до гармонії в плані нашого зерна, нашої землі. Росія буде нарощувати торговельні зв’язки з іншими країнами. Це буде пов’язано з тим, що інші країни захочуть поліпшити свою економічну ситуацію.

Яким березень буде для Росії? Чи справді там назріває переворот, про який говорять багато езотериків?

Я бачу, що в березні там буде багато втрат. Люди залишатимуться без свого житла. Цього місяця Росія може прийняти рішення зупинити війну, почнеться новий цикл. Тобто в них є наміри йти далі, але поки що вони призупинять удари по Україні.

У них все буде дуже погано з економікою. Вони це приховують, але факт залишається фактом.

Є загроза для портів. З моря буде багато всього запускатися. Крім того, Росія може укладати нові домовленості та союзи. Щось вона візьме під свій контроль. Велике фінансування Росія спрямує на окуповані території.

Також можна сказати, що в березні буде багато хвороб.

Йде енергія на певну боротьбу, тому що є зв’язок із нечесними партнерами. Вони можуть сильно нашкодити Росії різними способами, але в основному це будуть якісь політичні теми. Може бути навіть штовханина.

Ви сказали, що Росія може призупинити війну. Тобто вона може повторитися через якийсь час?

Так, зараз Росія хоче її призупинити і може зробити це протягом 9 місяців. Вона вийде на мирні переговори.

Однак потрібно розуміти, що загалом найближчий час буде напруженим, тому що будуть великі ілюзії, обман, буде розкрита вся інформація. Йде інформація про масові смерті влади. Щось відбуватиметься в Росії, що призведе до трансформації.

Що буде з мобілізацією найближчим часом?

Добровільно люди туди не підуть. Якщо вона буде масовою, то впаде економіка. В Україні буде бідність, це прірва і дно. Навіть не йдеться про те, щоб мобілізувати 500 тисяч людей.

 

Джерело.