facebook

Внаслідок нічної пожежі в готелі під Вінницею двоє постраждалих залишаються у лікарні. Вони стрибали із 6-го поверху на пожежну драбину й отримали численні тілесні ушкодження.

Стрибали із шостого поверху: з'явилися подробиці щодо стану постраждалих унаслідок пожежі в готелі під Вінницею. Відео

Медичний директор лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко розповів, що за життя одного із постраждалих борються лікарі. Про це йдеться у сюжеті ТСН (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

У місцевому медзакладі розповіли, що потерпілому чоловікові провели операцію. У нього важка політравма з ураженням кісткового мозку. Також медики діагностували черепно-мозкову травму. Його стан залишається дуже важким і нестабільним. Медики роблять все можливе, щоб урятувати чоловікові життя.

Також із місця події госпіталізували жінку. У неї діагностували переломи. Крім того, близько 40% поверхні тіла в опіках.

Нагадаємо, у пожежі в шестиповерховому готелі “Баттерфляй”, що сталася у ніч на 22 грудня на Вінниччині, загинула 19-річна співробітниця комплексу. Вона вистрибнула із вікна шостого поверху, рятуючись від вогню.

Джерело.