facebook

Жінки загинули страшною смертю: дві пасажирки випали з автобуса одразу під колеса фури

Справді шокуюча ДТП трапилася у сусідній Львівській області. Під час аварії 2 жінки вилетіли із маршрутки і одразу потрапили під колеса фури.

У п’ятницю близько 20:00 на трасі Київ-Чоп поблизу села Старий Яричів на Львівщині водій маршрутки БАЗ, якого раніше позбавили водійських прав, спричинив смертельну ДТП, в якій загинули двоє пасажирок, пише “Lviv1256”

Водій маршрутки, 65-річний житель міста Кам’янка-Бузька, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі легковому автомобілю «Пежо. Відбулось зіткнення, внаслідок якого маршрутка по інерції виїхала на смугу зустрічного руху та з’їхала у кювет.

Під час цього з маршрутки випали двоє пасажирок – обидві мешканки Львівського району віком 43 та 47 років, які потрапили під колеса фури «Рено Магнум». Фура у той момент їхала назустріч легковику «Пежо», який зіткнувся з маршруткою.

Внаслідок ДТП двоє жінок, на яких наїхала фура, від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали водій «Пежо» та п’ятеро пасажирок маршрутки «БАЗ» – усі мешканки Львівщини віком від 27 до 66 років.

Також правоохоронці встановили, що рішенням суду у 2023 році водій маршрутки позбавлений права керувати транспортними засобами.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення ПДР або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Джерело.