facebook

“20 ударів до смерті”: у Польщі жорстоко вбили 38-річну матір трьох дітей

В Польщі жорстоко вбили 38-річну жінку з Тернопільської області (село Гриньківці, Кременецький район, Шумщина). Тіло виявили на порозі будинку, де проживала жертва. Трагедія трапилася у місті Томашів-Мазовецький, Люблінського воєводства.

Як інформують “Тернополяни”, місце поліція повідомила, що вбивця наніс понад 20 ударів гострим предметом.

Правоохоронцям Томашова вдалося затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. На підставі зібраних доказів прокурор висунув чоловікові обвинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю.

“Чоловік завдав жінці понад двадцять ударів гострим знаряддям. Його затримали через три години після вбивства”, – розповів Aleksandra Cieślak з офісу пресофіцера Томашівської поліції.

Поліція встановила особу зловмисника за допомогою записів з міських камер спостереження. Ним виявився чоловік не з кола мешканців багатоквартирного будинку, де проживала жертва (у будинку проживає група українців). Його громадянство та мотиви жорстоких дій поліція не уточнює.

Зловмисник перебуває під вартою поліції. Окружний прокурор Томашова подав до суду клопотання про застосування до чоловіка тимчасового арешту.

Сам злочин стався у четвер, 15 лютого 2024 року. О 5:35 до чергової частини поліції надійшла інформація про виявлення тіла жінки на сходовій клітці одного з багатоквартирних будинків у центрі міста. Правоохоронців негайно направили за вказаною адресою. Тіло 38-річної українки виявили на сходах при вході в багатоквартирний будинок.

Повідомляється, що жінка проживала у селі Гриньківці, Великодедеркальської громади. До Польщі поїхала на заробітки. У неї залишилося троє дітей, двоє з них шкільного віку.

Джерело.