facebook

“Буде набагато краще…”: астролог визначив переломні тижні для України

За словами астролога, всьому народу необхідно точно “відчути” момент, і ним скористатися

Відомий у соціальних мережах український астрологічний експерт Алакх Ніранжан визначив становище небесних тіл та зміг скласти “епізодичний” гороскоп для України. За словами Алакха, цього 2024 року буде один дуже сприятливий місяць для закінчення активних бойових дій.

Алакх Ніранжан упевнений, що у травні 2024 року на фронті відбудеться перелом, який принесе Україні перемогу над російськими окупантами.

Про це стало відомо завдяки свіжому прогнозу астрологічного експерта Алакха Ніранжана в одній із соціальних мереж.

“Навесні 2024 року, якщо точніше, то у травні 2024 року, будуть серйозні зміни в астрологічній карті України, розпочнеться дуже сприятливий період для того, щоб перемогти, щоб почати перемагати. Це час навіть набагато краще, ніж те, що було у квітні 2023 року, але цього року сприятливий період для України довший”, – сказав астролог на YouTube-каналі “Мій світ”.

Він додав, що ми будемо цілий рік для того, щоб закінчити цю війну. Однак, варто приділити увагу і реорганізації системи управління.

За словами астролога Алакха, вона має бути абсолютно новою, а українці мають не лише обирати президента, а й шляхи розвитку нашої країни.

Джерело.