facebook

Актуальний прогноз

Погода в Україні в неділю, 28 січня
На вихідних синоптик обіцяє похмуру погоду із періодичними опадами. Детальний прогноз Наталка Діденко опублікувала у себе на Facebook-сторінці.

За прогнозом синоптика, у неділю пройдуть дощі зі снігом, лише у західних областях України Діденко обіцяє помірні опади.

Температура і вночі та вдень буде однаковою в районі 0. Але місцями все ж таки синоптик у нічний час доби прогнозує -3…-6. У Києві температура становитиме приблизно 0, буде без опадів, але волого та похмуро.

Новий робочий тиждень понеділок, 29 січня порадує сонечком та припиненням опадів у країні. А з 31 січня – 1 лютого в Україні має потеплішати.

Синоптик додала, що хоча у ці дні знову відновляться опади, але температура повітря становитиме +3…+8, а на півдні та південному заході й зовсім повітря має прогрітися до весняних +8…+12.

Але синоптик не радить далеко в шафу закидати теплі речі, прибирати шапки та зимові куртки, бо все ж таки ще попереду чимало зимових днів і періоди похолодання ще в країні будуть.

Синоптик Ігор Кібальчич для сайту Метеопрог опублікував детальний прогноз погоди по регіонах на неділю, 28 січня:

У західних областях уночі невеликий, у Карпатах помірний сніг. Вдень місцями невеликий сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…-6°С, вдень -3…+2°С. У Карпатах уночі -3…-8°С, вдень -1…-6°С.
У північних областях очікується невеликий сніг. Вдень місцями невеликий сніг, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-6°С, вдень -2…+3°С.
У центральних областях уночі очікується невеликий сніг. Вдень місцями налипання мокрого снігу. Вночі місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0…-5°С, днем ​​-1…+4°С.
У південних областях пройдуть невеликі опади у вигляді снігу, мокрого снігу, місцями з дощем. Подекуди можливий туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…+2°С, удень 0…+5°С.
У східних областях невеликий, місцями помірний сніг та мокрий сніг. Подекуди туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2…+3 °С.

Джерело.