facebook

Сніг із дощем і потужний вітер: де в Україні буде найгірша погода

Синоптики прогнозують пориви вітру, швидкість яких буде досягати 15-20 м/с.

Погода в Україні 26 січня буде сніжною, а моментами дощовою. Синоптики попереджають про те, що в Україні будуть сильні пориви вітру, хуртовина, ожеледь та ожеледиця. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що в Івано-Франківській області через хуртовини можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

У західних та Одеській областях пори вітру будуть 15-20 м/с.

Погода 26 січня
В Україні 26 січня буде хмарно. У цей день в Україні синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ. На дорогах буде ожеледь та ожеледиця. Вітер в цей день буде північно-західний та західний зі швидкістю 7-12 м/с, можуть бути сильні пориви вітру та хуртовини.

“Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень на Одещині та в Криму 1-6° тепла). У Карпатах сніг, хуртовина; температура вночі та вдень 2-7° морозу”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +6
За даними meteoprog, 26 січня буде потепління. Найнижча температура повітря буде на території Волинської, Львівської, Чернігівської, Черкаської та Київської областей. Там температура повітря опуститься до -1 градуса. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +2…+6 градусів.

Джерело.