facebook

Погода ускладниться!

 

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 25 січня, вологи хватить для всіх. Північний циклон та його атмосферні фронти щедро одарять Україну опадами.

Практично по всій території країни пройдуть мокрий сніг та дощ. Тому зверніть особливу увагу на одяг та взуття – вони мають бути вологостійкими.

Ускладниться ситуація і на дорогах: мокро і слизько.

Вічуття дискомфорту посилиться через вітер. Він дутиме поривчастий, з заходу та з південного заходу. Його швидкість місцями сягне 15 – 18 метрів за секунду.

Єдина приємність – градуси в повітрі. Вони стабільні – по всій території стовпчики термометрів покажуть близько нуля градусів. Трохи поморозить ще у східних регіонах вночі: -3 – -6 градусів, та традиційно тепла вдень на півдні: +2 – +7.

У Києві завтра, 25 січня, дощ, мокрий сніг, погана видимість на дорогах, рвучкий вітер. З температури: вночі близько нуля, а вдень варто очікувати на +1 – +3 тепла.

А далі в тиждень – переважатиме тепла погода. Похолодання найближче прогнозується з 28 січня. Але воно короткочасне. Вже з 2 лютого знову потепліє.

Джерело.