facebook

Олександр Седунов з міста Южного стверджує, що після того, як новину про смерть його дружини опублікували ЗМІ, невідомі особи почали стежити за ним на вулиці, біля квартири, на сходовому майданчику і біля під’їзду. Про це він написав на особистій сторінці в Фейсбук.

“Увечері 15.12.2021 о 21:30 автомобіль держ.номер ВА6689ВО (перша реєстрація Кіровоградська область, друга реєстрація смт.Доброслав, Одеська область, вул. Промислова 29.»,- написав чоловік.

Трагедія з вагітною в Одесі отримала несподіване продовження: чоловіка взяли на

Трагедія з вагітною в Одесі отримала несподіване продовження: чоловіка взяли на

Аналогічна історія повторилася і на наступний день. 16 грудня Седунова біля під’їзду зустрів чоловік, який представився людиною з інвалідністю, попросив викликати для нього таксі і дав Олександру свій телефон. Седунов припускає, що поки він замовляв машину, невідомий встиг зняти відбитки його пальців.

“Протягом 1 хвилини, до мого під’їзду під’їхав автомобіль держ.номер ВА6689ВО, з автомобіля ніхто не вийшов, але один чоловік в червоній куртці, спішно вийшов з мого під’їзду, подивився на мене, сів в машину і автомобіль поїхав.

Трагедія з вагітною в Одесі отримала несподіване продовження: чоловіка взяли на

Через кілька хвилин, під’їхало таксі за чоловіком з тростиною в руках. Він мені каже, ви не переживайте, все ходимо під Богом, скоро і наш час прийде. Сів у таксі і поїхав, слідом за першою машиною», – розповів він.

Олександр Седунов також доклав відео моменту стеження за ним.

Раніше повідомлялося, трагедія сталася з вагітною через COVID-19 в Одесі: спливли нові подробиці від лікарів

Також ми писали, хвороба забрала життя 8 вагітних, подробиці з Одеської області

Джерело.