facebook

Дівчата, які масово отруїли російських окупантів, під час затримання перестріляли ФСБшників і втекли

У поки ще підконтрольному росіянам Криму знайшли двох дівчат, підозрюваних у знищенні десятків окупантів і намагалися їх затримати, проте диверсантки відстрілювалися й знищили кількох співробітників Федеральної служби безпеки РФ, яких відправили на затримання.

Диверсантки перебували в Ялті в одному з приватних будинків, їх намагалися затримати кілька днів тому, але не змогли – дівчатам вдалося втекти, пише “Кремлевская табакерка” в Telegram, посилаючись на відомості, зокрема, джерел в ФСБ.

“…Підозрювані в загибелі 46-ти бійців чинили опір, затримати їх, на жаль, не вдалося… Диверсантки виявилися добре озброєні і (ми такого не очікували!) чудово підготовлені. Плюс їх хтось міг попередити про наш візит. Як тільки спецпризначенці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів і автоматичної зброї…”, – розповіли нібито в російській спецслужбі, пише УНІАН.

На каналі також йдеться, що окупанти у відповідь встигли зробити тільки кілька пострілів, а потім дівчата зникли на машині. Журналісти дізналися, що авто диверсантки покинули на околиці Ялти.

“…Де диверсантки зараз, ми не знаємо. В результаті стрілянини загинули троє співробітників ФСБ. Ще двоє поранені, один з них важко.

Можливо, поранена і одна зі злочинниць, але навряд чи це поранення важке (вона зникла з місця стрілянини самостійно). Розшук диверсанток триває”, – додали джерела.

На початку грудня минулого року ЗМІ дізналися, що на Кримському півострові дівчата передали у військову частину російських загарбників гостинці, і завдяки цьому були отруєні десятки окупантів.

Джерело.