facebook

День негативної енергетики, протягом якого важливо економити свої сили, не витрачаючи їх на справи, які можна відкласти вбік. Необхідно економно витрачати будь-які ресурси, зокрема й матеріальні: передусім це стосується фінансів, до яких варто поставитися з максимальною ощадливістю.

Зміст
Лев
Терези
Козоріг
Сьогодні, 7 січня, обережно поводитися з грошима необхідно представникам усіх знаків зодіаку, але трьом із них особливо важливо не брати і не давати їх у борг.

Лев
Левам, які вирізняються щедрістю і намагаються обдарувати добром весь світ, сьогодні варто включити “режим жадібності”. Давати сьогодні гроші в борг – погана прикмета для представників цього знака, через що фінанси незабаром можуть на них “образитися”.

Play Video
Терези
Терезам, як би сильно вони не потребували коштів, не варто позичати гроші у будь-кого, особливо у друзів і рідних. Обставини не дозволять представникам знака повернути їх швидко та в повному обсязі, що може негативно вплинути на взаємини з кредиторами.

Козоріг
Козорогам, які з особливою обережністю ставляться до своїх фінансів, і сьогодні не варто відступати від своїх правил. Давши гроші в борг комусь із друзів чи близьких, вони, на превеликий жаль, найімовірніше, ризикують їх ніколи більше не побачити.

Джерело.