facebook

Погода змінить свій ракурс!

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 січня, похолодання відміняється. Синоптична карта трохи змінила свої показники. Все буде, але на декілька днів пізніше.

А завтра, 3 січня, жителям та гостям західних регіонів варто приготуватися до дощу, а на Волині та Рівненщині він пройде з мокрим снігом. З температурних показників зафіксується +4 – +8, а на північному заході близько 0.

У північних областях прогнозується мокрий сніг та сніг. Стовпчики термометрів зафіксують в нічний час доби -3 – -8, а вдень близько 0 градусів. В Чернігівській та Сумській областях мороз вдарить навіть до -12 вночі, а вдень варто очікувати на в межах -3 – -5 морозу.

 

У центральних областях – дощ та мокрий сніг. Вночі -3 – +3, а вдень +2 – +4 градуси. Лише на Полтавщині на 2-4 градуси буде холодніше.

У східних регіонах синоптик прогнозує дощ та мокрий сніг. Останній змінить дощ ближче до вечора, або ж навіть в ніч на 4 січня.

Холодніше на Харківщині – до «мінусів», на Донеччині та Луганщині – близько нуля.

У південній частині вдень – без опадів, завтра ввечері невеликий дощ. Вдень +3 -+9 градусів.

У Києві 3-го січня очікується мокрий сніг, сніг, швидше з обіду. Ожеледиця! Вночі в Столиці -5 градусів, завтра вдень 0-2 градуси морозу. Сьогоднішній сильний вітер на вечір у Києві стихне, завтра знову піддуватиме в другій половині дня.

Від синоптика є і важливе попередження: сильні морози в період 4 – 7 січня відміняються. В повітрі переважатимуть «плюси». Раніше анонсоване похолодання зміщається попередньо на 8 січня. Але більш детальний прогноз погоди читайте на порталі «Стіна» в щоденних новинах.