facebook

Фахівці рекомендують запам’ятати одне просте правило, щоб уникнути непередбачених витрат

У зимовий час водії часом припускаються помилок, які можуть “вилізти боком” і витягти з гаманця останні гроші. Так, експерти розповіли, як правильно діяти, якщо зіткнулися з проблемою зледеніння лобового скла. Про це пише apostrophe.

Зледеніння лобового скла – часта проблема, ліквідувати яку потрібно правильно. Припустившись помилки можна пошкодити скло, а його заміна обійдеться в кілька тисяч гривень мінімум.

Фахівці попереджають, що для швидкого позбавлення льоду на склі не підходить гаряча вода. На перший погляд, це здається логічним, то через різкий перепад температур лобове скло може тріснути.

У разі заледеніння скла краще вибрати більш тривалий, але безпечний метод – механічний. Озброївшись щіткою та скребком братися до видалення льоду. Також можна застосовувати спеціальні рідини, що розморожують, які позбавляють від льоду і не небезпечні для скла.

Експерти радять дотримуватись правильних методів догляду за лобовим склом, щоб уникнути непотрібних витрат на ремонт та зберегти безпеку на дорозі.

Джерело.