facebook

Коли розвалиться остання імперія світу: карпатська мольфарка зробила прогноз про майбутнє РФ

Навіть у разі смерті глави Кремля Володимира Путіна Росія не розвалиться, оскільки панівний клан міцно тримає її в руках.

Про це в інтерв’ю “Апострофу” розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі. “На жаль, не все так просто. На нього працюють штатні кремлівські екстрасенси, які підтримують його тіло енергетично, та, крім того, розсіюють негативну енергію у бік путіна, що випромінюється простими людьми. Крім підтримки в енергетичному плані, у кремлівського диктатора цілі генетичні лабораторії та інші медичні підрозділи, які працюють на його здоров’я.

За майже 25 років він зібрав багатьох найкращих лікарів світу“, – розповіла мольфарка. За її словами, смерть Путіна зараз мало що змінить. Він має не менше п’яти двійників, і поки це буде вигідно, а Путін – це вже свого роду символ, на кшталт Леніна чи Сталіна), він буде як Кощій Безсмертний. Справжній може померти, але про це ще довго ніхто не дізнається.

“Хоча Росія і величезна країна, панівний клан міцно тримає її в руках. Я не бачу, що вона найближчим часом розпадеться. Я припускаю лише зміни в державному апараті.

Влада може змінитися, але країна залишиться“, – зазначила Мочіовскі.

Джерело.