facebook

Всі подробиці

Чи буде Різдво зі снігом?
Цього року свято Різдва повертається на звичне місце у нашому житті, та принесе із собою радість, але й призводить до значних змін для багатьох українців. Настав час бути разом і пам’ятати, що саме “життя” є ключовим словом цього свята. Ми вітаємо народження того, хто навчив нас радіти разом. Невпевненість та зміни можуть бути важкими, але вони приносять нові можливості.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Святвечір та Різдво наближаються, приносячи з собою різні погодні умови. У ніч на Різдво очікується вітер із періодичним снігом при температурі від -2 до -6 градусів Цельсія.

Проте вдень 25 грудня температура підніметься до +4…+9 градусів, на півдні та південному заході навіть до +10…+13 градусів. Ці температурні зміни супроводжуватимуться дощем, який замінить сніг.

Протягом 24-25 грудня очікується вітряна погода з поривами західного вітру до 15-22 метрів за секунду. Тож колядники та усі, хто виходить на вулицю, мають бути обережними. У Києві також передбачається сильний вітер з незначним снігом та температурою близько нуля.

У ніч на Різдво температура може впасти до -5 градусів, але вдень у Києві очікується різке потепління до +7 градусів з дощем.

Нехай це Різдво принесе українцям не лише чудо народження, а й найбільш очікувані події та новини, які дарують надію та радість, додала Наталка Діденко.

Джерело.