facebook

Актуальний прогноз

Прогноз погоди в Україні на неділю, 24 грудня
З цього року у зв’язку з переходом ПЦУ на новий, новоюліанський календар українці офіційно тепер лише один раз відзначатимуть Різдво – 25 грудня. Це означає, що 24 грудня, у неділю вже буде Святвечір. Синоптик Наталка Діденко у Facebook поділилася, на яку погоду чекати цього святкового дня.

Вона написала, що в Україні вже фактично з суботи, 23 грудня почалося похолодання і на Святвечір теж буде прохолодно. Але це не стосується сходу та півдня України.

На Святвечір, у неділю та на Різдво, у понеділок, 25 грудня синоптик прогнозує вологу через опади погоду. Коли не буде опадів, буде хмарно.

Також вона попередила про сильний, рвучкий вітер. Температура повітря в ці дні від невеликих морозів до максимум 0 як у денну, так і в нічну пору доби.

Але при цьому, початок нового тижня, у понеділок, 25 грудня, на Різдво варто очікувати знову різкого потепління до +3…+9.

У Києві на вихідних синоптик прогнозує невеликий мокрий сніг, який на Різдво може перейти у дощ. Найближчої доби температура буде досить низькою, а на Різдво, як уже зазначалося, вдень прийде потепління.

Також Діденко трохи вирішила забігти наперед і поділилася, що нового, останнього тижня цього року в Україні буде по-весняному тепло і без істотних опадів. Така погода продовжиться до Нового року.

Поки ж невідомо точно, якою буде погода на Новий рік 31 грудня. Ймовірно, ще один Новий рік буде без величезних снігових гір.

Що ж до температури — буде невеликий мороз, похолодання або, навпаки, триматиметься весняне тепло, буде відомо ближче до важливої ​​дати.

Джерело.