facebook

Астрологи назвали дати, коли Росія може завершити війну

За їхніми словами, це може статися вже в 2024 році.

Астрологи Анна і Олексій Суханови розповіли, що в 2024 році буде кілька невдалих для Росії місяців. Все може дійти до того, що країна-агресор захоче завершити війну.

Як розповіли експерти в ексклюзивному коментарі УНІАН, з 16 січня 2024 року по 10 березня 2024 року буде напружений період. Цей період продовжить процеси надходження і накопичення ресурсів в Україні, але з можливими затримками і уповільненням. Можливе збільшення витрат України на закупівлю і виробництво боєприпасів і очікування їхнього надходження.

“Військова активність може проявитися як з боку України, так і Росії, але швидше за все без стратегічних успіхів, тільки місцеві бої. У Росії в цей час може зростати песимізм і бажання завершити війну, а також можуть виникнути внутрішні конфлікти і протести”, – кажуть астрологи.

З 10 березня 2024 року по 28 квітня 2024 року теж буде напружений період, але більш продуктивний. У цей час може прискоритися надходження фінансових ресурсів в Україну, можливо, збільшення відвідувань важливих гостей. У військовій сфері також може початися позитивна динаміка, що може стати основою для стратегічних успіхів України.

Джерело.