facebook

Мольфар Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, яким грудень буде для всіх українців, чи будуть масовані атаки, чи може закінчитися війна наступного року, і хто отруїв дружину Буданова.

Останнім часом нас лякають, що ця зима буде дуже тяжкою. Українців попереджають про ракетні атаки, можливі порушення роботи електростанцій та інше. Скажіть, усі ці проблеми можуть розпочатися вже у грудні?

Грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших ЗСУ. Це буде перевірка, якої ще не було. Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, щоби війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах. Є багато негативних нюансів.

 

Я не можу сказати, що ми програємо, але є ймовірність, що ми втрачатимемо якісь позиції. Але ще раз кажу, що це лише період. Чому ми дійшли такої ситуації? Люди, які відчули, що зараз у нас все добре, що не відбувається жодних глобальних проблем, подумали, що можна розслабитись та не донатити.

 

Чим це загрожує?

Якщо люди не прокинуться, є велика ймовірність того, що буде повторний напад на Київ та області. Окупанти відчувають нашу слабкість і готують масовану атаку на грудень-січень. Тому ми маємо зараз об’єднатися та продовжувати допомагати армії.

Які міста будуть під загрозою на початку зими?

У зоні ризику будуть абсолютно всі міста та навіть захід. Росіяни накопичили велику кількість зброї, яку зараз використовуватимуть. Не можна ігнорувати повітряну тривогу, тому що вона може коштувати життя.

Я бачу, що окупанти дуже хочуть взяти Київ. Я дуже рекомендую всім подумати, що він може зробити, щоб цього не сталося. Нині у військових дуже мало зброї, обмандування. Вони хворіють, мерзнуть. Стихія хоч зараз нам і допомагає, бо вона негативно впливає на нашого ворога, але вона несе негативні аспекти для наших хлопців.

Також варто звернути увагу на найгарячіші точки. Наприклад, на Авдіївку випадає карта “Підвішеного”, яка говорить про те, що ситуація гальмується. Також випадає мапа “Смерті”. Триватиме м’ясорубка як з нашого боку, так і з боку окупантів. Але глобального просування я поки що не бачу.

Днями дружину голови ГУР отруїли. Ви можете сказати, це було зроблено навмисно та хто міг це зробити?

Випадає карта “Паж кубків”, на якій зображено чоловіка з кубком. Також є карта “Четвірка кубків”, яка означає, що хтось хоче отруїти не лише дружину Буданова, а й його самого. Остання карта – “Десятка мечів”. Якби Буданов не схаменувся, то, мабуть, вони б померли. Найімовірніше, це зробили люди з України, які працюють на Путіна.

Більшість експертів кажуть, що війна закінчиться наступного року. Ви згодні з їхньою думкою?

На жаль, швидше за все наступний рік не буде переможним. Я завжди говорю людям, які хочуть знати, коли закінчиться війна, щоб вони усвідомили, що саме вони роблять для того, щоб ця війна закінчилася. Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається у нашій країні, тісно пов’язана з тим, як люди реагують на певні аспекти.

Що кожному варто зробити, щоб пришвидшити завершення бойових дій?

Війна в Україні може закінчитися лише тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, що відбуваються, а не говорити “Ми до цього не причетні”, “Ми не знаємо, що це таке” та інше.

Чи зміниться влада наступного року?

Деякі персонажі однозначно зацікавлені у тому, щоб вибори в Україні відбулися. І це люди, які служать Путіну. Вони кричать, що вибори стовідсотково треба провести, щоб потрапити до годівниці або для того, щоб Україна не здобула перемогу у війні.

Однак на даний момент вибори не можуть відбутися. Карти показують, що зараз це неможливо. Але є момент з приводу того, що багато що зміниться після глобальних виборів у всьому світі, зміниться перебіг подій у різних країнах. Від цього ми вже будемо дивитися, наскільки у нас все буде погано чи добре. В даний час йде війна між темною та світлою стороною.

Джерело.