facebook

Вигідна пропозиція від банку

Клієнти Sense Bank отримають можливість придбати долари за “здоровим” курсом – 36,6. Спеціальна пропозиція буде активна лише протягом однієї доби. Це схоже на те, що фінустанова вирішила влаштувати справжню “чорну п’ятницю”.

Про це йдеться в матеріалі Обозреватель.

Як придбати валюту за вигідним курсом?

Бути власником двох карток Sense Bank

Якщо ви ще не є клієнтом банку, ви можете оформити картки всього за 5 хвилин у додатку Sense SuperApp. Деталі за посиланням Sense SuperApp – онлайн-банкінг у вашому смартфоні (sensebank.ua).

Враховуючи обмеження від Національного банку України – 50 000 грн – щомісячний ліміт на покупку валюти в одному банку +200 000 грн* щомісяця з наступним розміщенням її на депозит на три місяці. В загальному можна придбати 250 000 грн** протягом календарного місяця. Sense Bank організував власну “чорну п’ятницю”: валюту можна купити за курсом 36,6 грн.

У разі змін на фінансовому ринку, незалежних від Банку, Sense Bank залишає за собою право на зміну курсу.

Суми лімітів вказані у еквіваленті валюти.

Sense Bank – один з системно важливих банків України з приблизно 130 відділеннями по всій країні. Фінансовий інститут обслуговує приблизно 3 мільйони фізичних осіб, 55 тис. юридичних осіб і 85 тис. ФОП. У банку працює близько 4 тис. співробітників.

Джерело.