facebook

Буде мокрий сніг та вітер: Україну накриває зимова погода

У багатьох областях синоптики прогнозують дощі та мокрий сніг. Очікуються в цей день і пориви вітру.

Сьогодні 16 листопада погода буде дощовою. У багатьох областях синоптики прогнозують сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Правобережжі місцями будуть пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с. У цей день на річках Закарпатської області підвищиться рівень води через сильні дощі. Подекуди підвищення становитиме до 2 м. Синоптики оголосили І рівень небезпеки.

Погода 16 листопада
В Україні 16 листопада буде хмарно. Синоптики прогнозують дощі у західних, північних та північно-східних областях. Там також очікується мокрий сніг. Вітер в цей день буде західний та північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі та вдень 2-7° тепла; у південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 7-12°. В Карпатах вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів; температура вночі та вдень близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +3
За даними meteoprog, 16 листопада Україну накриють дощі. Найнижча температура повітря буде на території Волинської та Львівської областей. Там температура повітря опуститься до 3-8 градусів тепла. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до 9-12 градусів тепла.

Джерело.