facebook

На Волині судили 55-річного педофіла, який розбещував трьох малолітніх дівчаток. Про це йдеться у вироку Любомльського райсуду Волинської області, передають Патріоти України.

За інформацією слідства, чоловік від вересня 2022 року до травня 2023-го розбещував трьох дівчат віком сім, вісім та дев’ять років. Зловмисник роздягався перед дітьми й руками приводив у стан збудження власні статеві органи. Такі дії він вчиняв близько пів сотні разів.

“Вчинив розпусні дії сексуального характеру відносно малолітніх спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне та моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного та соціального розвитку дітей та які виразились в оголенні та приведенні рукою у стан збудження власних статевих органів в присутності малолітніх”, – йдеться у вироку суду.

Чоловіка визнали винним за ст. “розбещення неповнолітніх” та призначили йому п’ять з половиною років ув’язнення. Зазначається, що чоловік вже мав погашену судимість за розбещення неповнолітніх.

Джерело.