facebook

Постріл зробив 81-річний чоловік. Потерпіла була доглядальницею. ВІДЕО

Вбивство на вулиці Гамбарделла в Торре Аннунціата.

81-річний чоловік, колишній учитель математики колишній, вистрілив і вбив жінку з пострілом з пістолета в своєму будинку на п’ятому поверсі будівлі. Жінка померла на місці. За наказом лейтенанта Джованні Руссо на місце прибули карабінери Торре Аннунціата. За допомогою деяких поліцейських автомобілів вони перекрили доступ та створили кордон безпеки, щоб не допустити наближення глядачів та громадян до під’їзного коридору до будівлі.

Карабінери та прокурор Торре Аннунціата розслідують справу. Прокурор Нунціо Фральясо прибув на місце, щоб особисто спостерігати за початком слідства. ж прибула швидка допомога. Смерть настала до того як на місце події прибула швидка допомога.

Зараз на роботі працюють техніки наукового відділу, які матимуть завдання реконструювати те, що сталося.

81-річного допитали та перевели. Під час операцій з балконів хмарочоса, де він проживає, виразно лунали крики жінки, яка кілька разів кричала: «Ти лох, я тобі ніколи не пробачу». Учитель, на якому був капелюх, з яким його пам’ятають і колишні учні, зупинився, закотив очі, а потім увійшов до міліцейської газелі. Мотив вбивства поки невідомий. Постраждала була українка і перебувала в Італії, щоб виконувати роботу помічниці літніх людей.

Джерело.